EETHUISJE ZINNA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1164 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuisje Zinna. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 20:41 Sorry vond het echt te droog en te weinig smaak. En de Barra leek wel een stuiterbal. Jammer
28 jan 2023 om 19:26 Eten afgeleverd bij 34 ipv 43, gelukkig aardige buurvrouw die het kwam brengen. Eten koud en 2 stukjes vlees erin.
24 jan 2023 om 19:05 Bezorgingstijd mag wel worden aangepast, wij hebben bijna 2 uur gewacht op ons eten en het was niet eens compleet (zorg dat je zelf eieren en saus in huis hebt, want dat bij de bestelling toevoegen heeft geen zin). Verder was het eten prima.
24 jan 2023 om 18:44 Bijna 5 kwartier wachten op lauwe soep, taaie vulling en een half leeggelopen bakje baggervette pindasaus. Ben ik niet van jullie gewend!
21 jan 2023 om 21:06 2 uur gewacht voor niks. Geen eten gekregen.. Wacht op mijn geld. Bullshit
19 jan 2023 om 21:09 Eten was goed, bezorging was top! Prijs is trouwens vergeleken met andere zaken in Utrecht ook fantastisch!
13 jan 2023 om 19:19 Lekker
13 jan 2023 om 0:07 Bami met gestoofde kip kluifjes! Heerlijk zoals altijd ! Toppers
12 jan 2023 om 18:46 Ik bestel hier nooit meer. Welgeteld 1 streepje komkommer als “zuur” doe het dan niet. Ook op de broodjes enorm weinig zuur. Verder was de smaak minder dan de concurrent. Voor ons zeker voor dit geld, nooit meer.
9 jan 2023 om 10:52 Eten was lekker, vers en warm. >2 uur na de bestelling werd het eten geleverd. Telefonisch lastig bereikbaar en toen werd er verteld dat ze net weg waren. Daarna duurde het nog een half uur. We wonen 2 minuten van het eethuisje af.
5 jan 2023 om 1:24 Komkommer op zuur niet gekregen. Eten was wel lekker. Het duurde wel lang!
30 dec 2022 om 19:48 Heel lekker, goeie portie, vriendelijke bezorging