EETHUISJE ZINNA

EETHUISJE ZINNA Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 634 beoordelingen
17 jan 2021 om 11:27 Roti kip en roti vega besteld. Wat hebben wij gesmuld! Onwijs lekker!! En enorm veel, dus nog een kliekje over. Eten al wel een uur van tevoren besteld, dus de besteltijd klopt niet. (En al was wel het 10 minuten later, dat maakte ons niet uit.)
17 jan 2021 om 8:57 Helaas was het koud
17 jan 2021 om 2:50 Heerlijke rotirol
16 jan 2021 om 22:51 een uur langer moeten wachten dan de beoogde bezorgtijd.
15 jan 2021 om 20:39 Bezorging duurde veels te lang, zelfs na meerdere malen bellen
15 jan 2021 om 20:32 Bijna 2 uur op moeten wachten maar het was het waard. Volle porties ontzettend lekkere roti. Van zichzelf totaal niet pittig daarom was het fijn dat ze goede lekkere sambal erbij hadden gedaan. Wij gaan vaker bestellen.
15 jan 2021 om 20:15 I can’t review it. I have been waiting for two hours for my food and nothing yet!!
9 jan 2021 om 20:23 Na ruim 1,5 uur bezorgd
9 jan 2021 om 19:46 Eten was prima!! Goede prijs/kwaliteit verhouding. En een grote hoeveelheid aan eten. Netjes verpakt. Qua bezorging werd 59 minuten aangegeven (niet gek voor een zaterdagavond) maar in werkelijkheid duurde het 80 minuten.
9 jan 2021 om 19:35 De kip van de roti was dit keer enorm droog van smaak. Hopelijk volgende keer weer als van ouds.
6 jan 2021 om 21:40 Top eten
3 jan 2021 om 22:53 De saus was open gegaan, dus alles zat aan de buitenkant onder de saus. Maar dat kan opzich gebeuren. De bara's waren prima, maar de kipkluifjes waren te lang gebakken